Den Store forskel

Endnu engang må det beklages, at indlæggene på denne blog kommer med ganske varierende tidsinterval. Dette vil ikke blive beklaget igen, derimod kan det garanteres at intervallerne bliver skiftende også fremover..;)

Den store forskel

Der ligger tøj på gulvet. En bunke tøj faktisk. Far har set den. Flere gange. Far har planer om, at flytte bunken til dens rette plads. Far har planer om, fysisk, at tage bunken under armen og lægge den i vasketøjskurven, næste gang han passerer. De næste par gange området passeres, ser far ikke bunken. Tanken falder ligesom ikke på den og pludselig er bunken væk.
At bunken er forsvundet af sig selv, opdager Far ikke med det samme, men alligevel er det som om området er blevet mere tilgængeligt. Der er mere plads tænker han, indtil han pludselig kommer i tanke om bunkens tidligere tilstedeværelse. Her kunne Far godt blive forskrækket, ja måske endda bange, men han regner hurtigt ud, hvad der er sket. Realiteternes lækre mor har passeret området..

Ovenstående og lignende eksempler findes der mange af i huset på Ønskeøen. Hannen er ikke helt på linie med hunnen, for så vidt angår hukommelse, overblik og huslighed.. Det er som om, hunnen har et ekstra gen. En uovertruffen evne til at se, hvad der lige skal gøres og huske, hvad der lige skal huskes.

Her skal man vide, at det ikke er ond vilje fra hannens side. Det er ikke et forsøg på at undslå sig arbejde. Han ser ikke bunken. Han ser heller ikke, at cyklen er punkteret eller at opvasken ikke er taget. Ikke altid i hvert fald.
Er det ikke genstand for gnidninger, spørges der så.. Næe.. Kendsgerninger kan vi jo ikke rokke ved og alle kender kendsgerningen. Far er en han.. Realiteterne ved det og deres Fabelagtige Mor ved det også..
De få steder hvor det måske kunne skabe en smule uro er de steder, hvor Far har påtaget sig opgaven og ikke får den løst. Dette sker naturligvis ikke særlig ofte..

Alle hunner derude burde give deres hjemmeboende hankønsvæsen en lille chance. Sætte sig lidt ind i, hvad forskellen reelt er på han og Hun. Ganske mange forhold kunne blive aldeles velfungerende alene på den konto.. Påstand..? Nej.. Fakta !!

En lille opsang om man vil..

Far

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.