Gråd og tænders gnissel..

“Må man trampe hårdt i gulvet, må man tigge må man plage, må man skrige højt og tude for, at få en ekstra kage, må man hælde sovs i sengen, og tørre op med kjolen, må man gi sin undulat et ordntligt strint med vandpistolen..?”

Eller hvad..? Skal børn overhovedet rydde op efter sig selv..?

Efter et par dage med den nye Dukse-ordning, er det tid at evaluere. Realiteternes lækre mor udtaler: “Det fungerer ikke en skid..” og dermed kan hun faktisk have fat i noget rigtigt.. Det virker slet ikke. Ikke endnu i hvert fald.. Tanken er naturligvis, at fortsætte de næste uger, således, at alle Realiteterne har været igennem. En betydelig ændring kunne være under opsejling.. Meen man må nok, også denne gang, se Realiteterne i øjnene..

Forhåbentlig følger snart en positiv opdatering omkring ordningen..

Duks

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.