Er det nu også smart..?

Overvejelserne har været mange inden dette første blogindlæg. Skal man udstille sig selv i den store offentlighed? Er familien med på det? Er der ikke tale om prostitution ? Du sælger dig selv og værre endnu – du sælger din familie. Du udleverer en del af dit liv, der hidtil har været privat og kun for de få udvalgte, at se..

Findes der mennesker derude i landet, der gider læse, hvad jeg skriver? Er det relevant, at fylde folk med mine problemstillinger og mine overvejelser og rager mit liv fremmede mennesker?

Muligvis.. Det lader i hvert fald til, at der er mange typer læsere derude. Nogle er interesserede i opskrifter, mode og gamle biler, hvorfor så ikke historier fra livet på landets mest isolerede ø. Et liv med 5 børn, en lækker kæreste og en lettere hektisk hverdag. Hvorfor ikke..?

Nu prøver jeg i hvert fald.

5 Comments

  1. A. Lundberg

    Jeg vil glæde mig i spænding, til hvert et ord og hver en vending. Levemand på færde og dygtig skal han være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.